duminică, 17 iulie 2011

Se pregateste al Treilea Razboi Mondial?

                                                                                                            Autor: Mihai Tburlui-ND Neamț

Va redau cateva titluri din presa: “China se pregăteşte pentru al treilea război mondial”; “Medvedev: Rusia trebuie să fie pregătită pentru al treilea război mondial”; “2010 – anul inceperii celui de-al treilea razboi mondial”; “Biblia si al treilea razboi mondial”; “Pregătiri militare în România pentru al treilea război mondial”. Din istorie stim ca, orice criza economica aduce mai devreme sau mai tarziu un razboi mondial pentru ca  de asta sunt inventate, nu-i asa?

Razboi ce nu urmareste decat reorganizarea teritoriala a unor tari si impartirea (pentru a cata oara?) a zonelor de influenta. Cum Romania a fost implicata pana acum in toate razboaiele secolului trecut, nu m-ar mira sa fim din nou martorii unei noi conflagratii mondiale la care sa avem “asigurata” participarea. Carnea de tun romaneasca a fost dintotdeauna indispensabila facatorilor de razboaie mondiale. leri am avut o discutie amicala cu un ofiter superior din cadrul UM 01027 Piatra Neamt si dintr-o discutie intr-alta a spus ca anul acesta, 2010 este un an cum nu a mai fost niciodata in istoria acestei unitati militare. Zicea ca au avut trageri cu diferite tipuri de arme in poligonul militar de la Valeni (anexa a orasului Piatra Neamt) in acest an, cum nu au mai avut niciodata. Intr-adevar asa este si stiu cu siguranta asta pentru ca locuiesc in apropierea acestui poligon militar. Saptamanal se aud rapaieli de arme automate cum n-au mai fost in niciun an. Seara cerul se lumineaza de la trasoarele acestor arme. Din fata locuintei mele se pot observa trupele de militari ce se joaca de-a razboiul in poligon. Habar n-am pentru ce acestia se antreneaza, dar stiu sigur ca intr-o zi vor fi de folos tarii asteia, mai ales dupa ce guvernantii le-au redus veniturile cu 25%.

Pe de alta parte, guvernantii tarii sunt in razboi cu cetatenii de cel putin 20 de ani, dar parca niciodata nu a fost atat de vizibil faptul ca acestia lucreaza la destructurarea familiilor romanesti. Si asta chiar in acest an. Cine a mai pomenit ca pe timp de criza acestia sa creasca taxele, ba mai mult chiar sa reduca salariile cu 25%? Cine are interesul ca populatia Romaniei sa iasa in strada? Pentru ca asta se ascunde de fapt in spatele acestor cresteri de taxe si diminuari de salarii. Asta este scopul pentru care lupta actualul guvern, condus de catre un prim-ministru ce a terminat o facultate la fara frecventa.

In alta ordine de idei, zilele trecute Rusia ne-a expulzat un diplomat de la Ambasada Romaniei din Moscova. A doua zi, Romania a procedat identic, expulzand un diplomat de acelasi rang din Ambasada Rusiei de la Bucuresti. Ciudat! Se pare ca presiunile Moscovei sunt tot mai mari asupra Bucurestiului de cand acestia din urma au dat liber la cetatenii de peste Prut, cetateni ce au tot dreptul din lume in a-si redobandi cetatenia romana si pe care oricum ii consideram romani indiferent de ce spuneau cancelariile occidentale ori cele rusesti. Cand Ungaria a procedat la fel cu etnicii sai din Romania, Slovacia, Austria ori Ucraina nicio cancelarie occidentala nu “a sarit de cur in sus” sa zica ceva, dar cu Romania e altceva. Ea trebuie neaparat sa moara sub aripa Rusiei, ca altfel nu se poate. Asa vor cancelariile occidentale.

Se pare ca astazi Romania se afla destul de izolata fata de Europa, nimeni nemaivoind sa ne vada in vreun fel si este clar pentru toti ca atat occidentul cat si Rusia vor sa ne termine cat de curand pentru a-si pune in aplicare planul ce cazuse in urma cu 20 de ani si pe care il aveau cu aceasta tara. Romania a rezistat eroic in urma cu 20 de ani tuturor jocurilor serviciilor secrete ale Rusiei, Ungariei, Iugoslaviei & Comp. pentru ca a avut cativa generali ai Armatei Romane ce nu si-au tradat tara. Este meritul Armatei Romane ca astazi Romania se afla in actualele granite si ca in 1989 a tinut piept calailor ei externi. Ca mai tarziu, in anii ce au urmat dupa 1989 aproape toti capii Armatei Romane au fost eliminati (asasinati) este o alta poveste scrisa de catre KGB. Din punct de vedere strategic-militar, Romania nu avea alta solutie decat sa se alieze cu Statele Unite ale Americii si Israel, tocmai pentru ca deocamdata, atat Europa cat si Rusia ne sunt ostili. Francezii, luand exemplul mai experimentatilor frati intru ginta latina italienii, expulzeaza cetatenii de etnie tiganeasca la pachet spre Romania, nemaicontand faptul ca unii dintre acestia sunt originari din Bulgaria. Si asta e doar inceputul. Daca in anul ce a trecut tiganii au fost alungati din Italia din motive electorale, in acest an Franta a procedat din motive pur rasiste uitand ca si acestia sunt cetateni europeni. Ce zice Europa? Nimic! Nu mai are rost sa mai dau si alte exemple de agresiuni facute Romaniei si romanilor, atacati chiar din interior de catre politicienii tuturor partidelor politice romanesti, aflate din pacate in mana Rusiei, evident prin filiera tiganeasca.
Nu stiu cat vom mai rezista, dar imi e din ce in ce mai clar ca viitorul Razboi Mondial va porni ca intotdeauna din aceasta parte a Europei, poate chiar din Romania via Rep.Moldova-Transnistria. Se pare ca este pretextul perfect ca facatorii de Noii Ordini Mondiale sa-si puna planul in aplicare. Mai vedem ce se va intampla cu noi romanii, dupa alegerile anticipate de la mijlocul lunii noiembrie din Rep.Moldova.

preluare de pe:http://blog.nouadreapta.org/2010/09/se-pregateste-al-treilea-razboi-mondial/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu